Вихід екстракту зернопродукту |
👉 Визначення: |
Вихід екстракту зернопродукту - Маса екстракту у відсотках, яка перейшла в гаряче сусло з певної маси зернопродуктів. - это. Референси:"Вихід екстракту зернопродукту" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-05 та оновлено 2016-12-05T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Вихід екстракту зернопродукту? "Вихід екстракту зернопродукту" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Вихід екстракту зернопродукту" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Вихід екстракту зернопродукту відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: |