Розмел кондитерської сировини напівфабрикатів |
👉 Визначення: |
Розмел кондитерської сировини напівфабрикатів (або Размол кондитерского сырья полуфабрикатов) - М'який розмел кондитерської сировини (напівфабрикатів). Размол кондитерского сырья полуфабрикатов - это Тонкое измельчение кондитерского сырья (полуфабрикатов). Референси:"Розмел кондитерської сировини напівфабрикатів або Размол кондитерского сырья полуфабрикатов" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-07 та оновлено 2016-12-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Розмел кондитерської сировини напівфабрикатів? "Розмел кондитерської сировини напівфабрикатів" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Розмел кондитерської сировини напівфабрикатів" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Розмел кондитерської сировини напівфабрикатів відноситься до категорії літера "Р", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |