Розмел кондитерської сировини напівфабрикатів |
👉 Визначення: |
| Розмел кондитерської сировини напівфабрикатів (або Размол кондитерского сырья полуфабрикатов) - М'який розмел кондитерської сировини (напівфабрикатів). Размол кондитерского сырья полуфабрикатов - это Тонкое измельчение кондитерского сырья (полуфабрикатов). Референси:"Розмел кондитерської сировини напівфабрикатів або Размол кондитерского сырья полуфабрикатов" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 177 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-07 та оновлено 2025-12-18T00:60Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Розмел кондитерської сировини напівфабрикатів? "Розмел кондитерської сировини напівфабрикатів" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Розмел кондитерської сировини напівфабрикатів" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Розмел кондитерської сировини напівфабрикатів відноситься до категорії літера "Р", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: | ||||