Риба холодного копчення |
👉 Визначення: |
Риба холодного копчення (або Рыба холодного копчения) - Копчена риба, що її обробили в коптильні, де температура не перевищує 40 град.С. Рыба холодного копчения - это Копченая рыба, полученная в результате ее обработки в коптильной среде при температуре не более 40 град.С. Англійською термін перекладається, як 'Cold-smoked fish'. Референси:"Риба холодного копчення або Рыба холодного копчения (англ.: Cold-smoked fish)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-08 та оновлено 2016-12-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Риба холодного копчення? "Риба холодного копчення" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,.
❔ Чи є переклад на англійську? "Риба холодного копчення" англійською буде Cold-smoked fish.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Риба холодного копчення" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Риба холодного копчення відноситься до категорії літера "Р", згадується у документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. На англійську мову Риба холодного копчення перекладається, як 'Cold-smoked fish'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,: |