Риба гарячого копчення |
👉 Визначення: |
Риба гарячого копчення (або Рыба горячего копчения) - Копчена риба, що її обробили в коптильні, де температура перевищує 80 град.С. Рыба горячего копчения - это Копченая рыба, полученная в результате ее обработки в коптильной среде при температуре свыше 80 град.С. Англійською термін перекладається, як 'Hot-smoked fish'. Референси:"Риба гарячого копчення або Рыба горячего копчения (англ.: Hot-smoked fish)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-08 та оновлено 2016-12-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Риба гарячого копчення? "Риба гарячого копчення" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,.
❔ Чи є переклад на англійську? "Риба гарячого копчення" англійською буде Hot-smoked fish.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Риба гарячого копчення" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Риба гарячого копчення відноситься до категорії літера "Р", згадується у документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. На англійську мову Риба гарячого копчення перекладається, як 'Hot-smoked fish'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,: |