Маринована риба |
👉 Визначення: |
Маринована риба (або Маринованная рыба) - Риба, оброблена сумішшю кухонної солі, цукру, прянощів і оцтової кислоти. Маринованная рыба - это Рыба, обработанная смесью поваренной соли, сахара, пряностей и уксусной кислоты. Референси:"Маринована риба або Маринованная рыба" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-06 та оновлено 2016-12-06T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Маринована риба? "Маринована риба" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Маринована риба" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Маринована риба відноситься до категорії літера "М", згадується у документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,: |