Копчена риба |
👉 Визначення: |
Копчена риба (або Копченая рыба) - Продукт, виготовлений з попередньо підсоленої та частково зневодненої риби і оброблений задимленим повітрям певної температури чи коптильними препаратами МІНХ, Вахтоль, ВНІРО. Копченая рыба - это Продукт, приготовленный из предварительно подсоленной и частично обезвоженной рыбы, подвергнутый обработке при определенной температуре дымовоздушной смесью или коптильными препаратами МИНХ, Вахтоль, ВНИРО. Референси:"Копчена риба або Копченая рыба" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Копчена риба? "Копчена риба" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Копчена риба" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Копчена риба відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,: |