Прокатування кондитерської маси |
👉 Визначення: |
| Прокатування кондитерської маси (або Прокатка кондитерской массы) - Утворення з кондитерської маси пласта певної товщини. Прокатка кондитерской массы - это Образование из кондитерской массы пласта определенной толщины. Референси:"Прокатування кондитерської маси або Прокатка кондитерской массы" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 167 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
|
❔ Де згадується Прокатування кондитерської маси? "Прокатування кондитерської маси" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Прокатування кондитерської маси" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Прокатування кондитерської маси відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: | ||||