Прокатування кондитерської маси

👉 Визначення:

Прокатування кондитерської маси (або Прокатка кондитерской массы) - Утворення з кондитерської маси пласта певної товщини.

Прокатка кондитерской массы - это Образование из кондитерской массы пласта определенной толщины.

Референси:

"Прокатування кондитерської маси або Прокатка кондитерской массы" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: дсту 3005-95, утворення, Прокатка кондитерской массы, прокатування, Прокатування кондитерської маси. Довжина тлумачення терміну: 167 символів.
 › 
Просмотров: 262 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Прокатування кондитерської маси?

"Прокатування кондитерської маси" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Прокатування кондитерської маси" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Прокатування кондитерської маси відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

Ключові слова сторінки: дсту 3005-95, утворення, Прокатка кондитерской массы, прокатування, Прокатування кондитерської маси.

У "словнику будівельника" є такий термін: Індивідуальні та колективні установки (пристрої-) доочищення питного водопостачання
Установки (пристрої) підготовки (обробки) водопровідної питної води з водопровідної мережі та/або РЧВ з метою поліпшення її якості.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: