Устаткування для вироблення шоколаду |
👉 Визначення: |
Устаткування для вироблення шоколаду (або Оборудование для производства шоколада) - Сукупність машин та апаратів, які здійснюють обжарювання і розмел какао-бобів, дозування компонентів шоколаду, формування плиток шоколаду та їх охолодження. Оборудование для производства шоколада - это Совокупность машин и аппаратов, осуществляющих обжаривание и размол какао-бобов, дозирование компонентов шоколада, формование плиток шоколада и их охлаждение). Референси:"Устаткування для вироблення шоколаду або Оборудование для производства шоколада" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2016-12-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Устаткування для вироблення шоколаду? "Устаткування для вироблення шоколаду" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Устаткування для вироблення шоколаду" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Устаткування для вироблення шоколаду відноситься до категорії літера "У", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |