Формування кондитерської маси |
👉 Визначення: |
| Формування кондитерської маси (або Формование кондитерской массы нд формовка кондитерской массы) - Отримання з кондитерської маси кондитерських виробів певної форми й розмірів. Формование кондитерской массы нд формовка кондитерской массы - это Получение из кондитерской массы кондитерских изделий определенной формы и размеров. Референси:"Формування кондитерської маси або Формование кондитерской массы нд формовка кондитерской массы" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 245 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
|
❔ Де згадується Формування кондитерської маси? "Формування кондитерської маси" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Формування кондитерської маси" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Формування кондитерської маси відноситься до категорії літера "Ф", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: | ||||