Кристалізація кондитерської маси

👉 Визначення:

Кристалізація кондитерської маси (або Кристализация кондитерской массы) - Утворення кристалічної структури в кондитерській масі.

Кристализация кондитерской массы - это Образование кристаллической структуры в кондитерской массе.

Референси:

"Кристалізація кондитерської маси або Кристализация кондитерской массы" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: Кристализация кондитерской массы, Кристалізація кондитерської маси, утворення, кристалізація, дсту 3005-95. Довжина тлумачення терміну: 170 символів.
 › 
Просмотров: 395 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Кристалізація кондитерської маси?

"Кристалізація кондитерської маси" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кристалізація кондитерської маси" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Кристалізація кондитерської маси відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

Ключові слова сторінки: Кристализация кондитерской массы, Кристалізація кондитерської маси, утворення, кристалізація, дсту 3005-95.

У "словнику будівельника" є такий термін: Вогнезахисний матеріал
Будь-який матеріал або сполука матеріалів, нанесені на конструктивний елемент для підвищення його вогнестійкості.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [980]
О [958]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: