Кристалізація кондитерської маси |
👉 Визначення: |
Кристалізація кондитерської маси (або Кристализация кондитерской массы) - Утворення кристалічної структури в кондитерській масі. Кристализация кондитерской массы - это Образование кристаллической структуры в кондитерской массе. Референси:"Кристалізація кондитерської маси або Кристализация кондитерской массы" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Кристалізація кондитерської маси? "Кристалізація кондитерської маси" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кристалізація кондитерської маси" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Кристалізація кондитерської маси відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |