Похилий дифузійний апарат цукрове виробництво |
👉 Визначення: |
Похилий дифузійний апарат цукрове виробництво (або Наклонный диффузионный аппарат сахарное производство) - Дифузійний апарат з похилим розміщенням його головної осі. Наклонный диффузионный аппарат сахарное производство - это Диффузионный аппарат с наклонным расположением его главной оси. Англійською термін перекладається, як 'Inclined diffusion apparatus'. Референси:"Похилий дифузійний апарат цукрове виробництво або Наклонный диффузионный аппарат сахарное производство (англ.: Inclined diffusion apparatus)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2016-12-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Похилий дифузійний апарат цукрове виробництво? "Похилий дифузійний апарат цукрове виробництво" згадується у нормативному документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА.
❔ Чи є переклад на англійську? "Похилий дифузійний апарат цукрове виробництво" англійською буде Inclined diffusion apparatus.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Похилий дифузійний апарат цукрове виробництво" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Похилий дифузійний апарат цукрове виробництво відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА. На англійську мову Похилий дифузійний апарат цукрове виробництво перекладається, як 'Inclined diffusion apparatus'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА: |