Дифузійний апарат цукрове виробництво |
👉 Визначення: |
Дифузійний апарат цукрове виробництво (або Диффузионный аппарат сахарное производство) - Апарат для витягання цукру з бурякової стружки екстрагувальною рідиною. Диффузионный аппарат сахарное производство - это Аппарат для извлечения сахара из свекловичной стружки экстрагирующей жидкостью. Англійською термін перекладається, як 'Diffuser'. Референси:"Дифузійний апарат цукрове виробництво або Диффузионный аппарат сахарное производство (англ.: Diffuser)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-07 та оновлено 2016-12-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Дифузійний апарат цукрове виробництво? "Дифузійний апарат цукрове виробництво" згадується у нормативному документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА.
❔ Чи є переклад на англійську? "Дифузійний апарат цукрове виробництво" англійською буде Diffuser.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Дифузійний апарат цукрове виробництво" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Дифузійний апарат цукрове виробництво відноситься до категорії літера "Д", згадується у документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА. На англійську мову Дифузійний апарат цукрове виробництво перекладається, як 'Diffuser'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА: |