Подсолка шкуры

👉 Визначення:

Подсолка шкуры (або ПОДСОЛКА ШКУРЫ) - Процес додаткового підсолювання шкур кухонною сіллю або солильною сумішшю після тузлукування та під час пакування, а також підсолення недостатньо законсервованих шкур ПОДСОЛКА ШКУРЫ - Процесс дополнительного подсаливания шкур поваренной солью или посолочной смесью после тузлукования и во время тюковки, а также подсолка недостаточно законсервированных шкур).

Референси:

"Подсолка шкуры або ПОДСОЛКА ШКУРЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: процес, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ПОДСОЛКА ШКУРЫ. Довжина тлумачення терміну: 368 символів.
 › 
Просмотров: 249 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Подсолка шкуры?

"Подсолка шкуры" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Подсолка шкуры" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Подсолка шкуры відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: процес, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ПОДСОЛКА ШКУРЫ.

У "словнику будівельника" є такий термін: Просідання
вертикальні переміщення контактної поверхні фундаментів за рахунок деформацій основи, що відбуваються в р...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: