Подсолка шкуры

Подсолка шкуры (або ПОДСОЛКА ШКУРЫ) - Процес додаткового підсолювання шкур кухонною сіллю або солильною сумішшю після тузлукування та під час пакування, а також підсолення недостатньо законсервованих шкур ПОДСОЛКА ШКУРЫ - Процесс дополнительного подсаливания шкур поваренной солью или посолочной смесью после тузлукования и во время тюковки, а также подсолка недостаточно законсервированных шкур).

"Подсолка шкуры або ПОДСОЛКА ШКУРЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: процес, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ПОДСОЛКА ШКУРЫ Довжина терміну: 368 символів.
А [736]
Б [650]
В [1643]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1160]
І [385]
К [1941]
Л [486]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2757]
Р [1116]
С [1899]
Т [1164]
У [309]
Ф [591]
Х [212]
Ц [161]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

 › 
Просмотров: 94 | | Рейтинг: 0.0/0

Суміжні терміни

Також прогляньте схожі будівельні визначення ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено. Відповідно пройшло днів - 0.

Приєднуйтесь до обговорення:


Термін Подсолка шкуры відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: процес, ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ П, ПОДСОЛКА ШКУРЫ.
У "словнику будівельника" є такий термін: Навчальний комплекс
взаємопов'язані будинки та споруди або з'єднані між собою блоки (навчальних, фізкультурно-спортивних, клубно-видовищних, адміністративно-службових і господарських приміщень) навчал...
Дополнительная информация: