Подсолка шкуры

👉 Визначення:

Подсолка шкуры (або ПОДСОЛКА ШКУРЫ) - Процес додаткового підсолювання шкур кухонною сіллю або солильною сумішшю після тузлукування та під час пакування, а також підсолення недостатньо законсервованих шкур ПОДСОЛКА ШКУРЫ - Процесс дополнительного подсаливания шкур поваренной солью или посолочной смесью после тузлукования и во время тюковки, а также подсолка недостаточно законсервированных шкур).

Референси:

"Подсолка шкуры або ПОДСОЛКА ШКУРЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: процес, лист до мами», ПОДСОЛКА ШКУРЫ. Довжина тлумачення терміну: 368 символів.
Поділитися:
 › 
Просмотров: 301 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Подсолка шкуры?

"Подсолка шкуры" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Подсолка шкуры" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Подсолка шкуры відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: процес, лист до мами», ПОДСОЛКА ШКУРЫ.

У "словнику будівельника" є такий термін: незалежна конструкція (або независимая конструкция)
– Конструкція, структурну та функціональну поведінку якої під час і після сейсмічної події не впливає структурна та функціональна поведінка інших конструкцій, і наслідки руйнування...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [740]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [953]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [983]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1116]
С [1900]
Т [1160]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: