Подсолка шкуры |
👉 Визначення: |
Подсолка шкуры (або ПОДСОЛКА ШКУРЫ) - Процес додаткового підсолювання шкур кухонною сіллю або солильною сумішшю після тузлукування та під час пакування, а також підсолення недостатньо законсервованих шкур
ПОДСОЛКА ШКУРЫ - Процесс дополнительного подсаливания шкур поваренной солью или посолочной смесью после тузлукования и во время тюковки, а также подсолка недостаточно законсервированных шкур).
Референси:"Подсолка шкуры або ПОДСОЛКА ШКУРЫ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено 2016-11-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Подсолка шкуры? "Подсолка шкуры" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Подсолка шкуры" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Подсолка шкуры відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |