Підкислення кондитерського напівфабрикату |
👉 Визначення: |
| Підкислення кондитерського напівфабрикату (або Подкисление кондитерского полуфабрик ата) - Додавання до кондитерського напівфабрикату харчових кислот. Подкисление кондитерского полуфабрик ата - это Добавление в кондитерский полуфабрикат пищевых кислот. Референси:"Підкислення кондитерського напівфабрикату або Подкисление кондитерского полуфабрик ата" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 178 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2025-12-16T00:70Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Підкислення кондитерського напівфабрикату? "Підкислення кондитерського напівфабрикату" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Підкислення кондитерського напівфабрикату" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Підкислення кондитерського напівфабрикату відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: | ||||