Ароматизація кондитерського напівфабрикату |
👉 Визначення: |
| Ароматизація кондитерського напівфабрикату (або Ароматизация кондитерского полуфабриката нд отдушка) - Додавання ароматичних речовин до кондитерського напівфабрикату. Ароматизация кондитерского полуфабриката нд отдушка - это Добавление ароматизующих веществ в кондитерский полуфабрикат. Референси:"Ароматизація кондитерського напівфабрикату або Ароматизация кондитерского полуфабриката нд отдушка" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 200 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2025-12-16T00:50Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Ароматизація кондитерського напівфабрикату? "Ароматизація кондитерського напівфабрикату" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Ароматизація кондитерського напівфабрикату" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Ароматизація кондитерського напівфабрикату відноситься до категорії літера "А", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: | ||||