Ароматизація кондитерського напівфабрикату

👉 Визначення:

Ароматизація кондитерського напівфабрикату (або Ароматизация кондитерского полуфабриката нд отдушка) - Додавання ароматичних речовин до кондитерського напівфабрикату.

Ароматизация кондитерского полуфабриката нд отдушка - это Добавление ароматизующих веществ в кондитерский полуфабрикат.

Референси:

"Ароматизація кондитерського напівфабрикату або Ароматизация кондитерского полуфабриката нд отдушка" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: ароматизація, Ароматизация кондитерского полуфабр, Ароматизація кондитерського напівфа, дсту 3005-95, додавання. Довжина тлумачення терміну: 200 символів.
 › 
Просмотров: 547 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Ароматизація кондитерського напівфабрикату?

"Ароматизація кондитерського напівфабрикату" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Ароматизація кондитерського напівфабрикату" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Ароматизація кондитерського напівфабрикату відноситься до категорії літера "А", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

Ключові слова сторінки: ароматизація, Ароматизация кондитерского полуфабр, Ароматизація кондитерського напівфа, дсту 3005-95, додавання.

У "словнику будівельника" є такий термін: Пальово-стрічковий фундамент
пальовий фундамент, що складається з одного чи кількох рядів паль, об'єднаних стрічковим ростверком для передачі в осно...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: