Ароматизація кондитерського напівфабрикату |
👉 Визначення: |
Ароматизація кондитерського напівфабрикату (або Ароматизация кондитерского полуфабриката нд отдушка) - Додавання ароматичних речовин до кондитерського напівфабрикату. Ароматизация кондитерского полуфабриката нд отдушка - это Добавление ароматизующих веществ в кондитерский полуфабрикат. Референси:"Ароматизація кондитерського напівфабрикату або Ароматизация кондитерского полуфабриката нд отдушка" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Ароматизація кондитерського напівфабрикату? "Ароматизація кондитерського напівфабрикату" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Ароматизація кондитерського напівфабрикату" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Ароматизація кондитерського напівфабрикату відноситься до категорії літера "А", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |