Паюсна ікра |
👉 Визначення: |
Паюсна ікра (або Паюсная икра) - Ікра-зерно осетрових риб, засолена у підігрітому насиченому розчині кухонної солі з подальшим спресуванням до однорідної суцільної маси. Паюсная икра - это Икра-зерно осетровых рыб, посоленная в подогретом насыщенном растворе поваренной соли с последующим прессованием до однородной сплошной массы. Англійською термін перекладається, як 'Pressed caviar'. Референси:"Паюсна ікра або Паюсная икра (англ.: Pressed caviar)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2016-12-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Паюсна ікра? "Паюсна ікра" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,.
❔ Чи є переклад на англійську? "Паюсна ікра" англійською буде Pressed caviar.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Паюсна ікра" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Паюсна ікра відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. На англійську мову Паюсна ікра перекладається, як 'Pressed caviar'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,: |