Пастеризована ікра |
👉 Визначення: |
Пастеризована ікра (або Пастеризованная икра) - Ікра-зерно, оброблена кухонною сіллю чи розчином кухонної солі, фасована в герметично закупорювану тару та пастеризована за відповідної температури. Пастеризованная икра - это Икра-зерно, обработанная поваренной солью или раствором поваренной соли, фасованная в герметично укупориваемую тару и пастеризованная при определенной температуре. Англійською термін перекладається, як 'Pasteurized caviar'. Референси:"Пастеризована ікра або Пастеризованная икра (англ.: Pasteurized caviar)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-12 та оновлено 2016-12-12T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Пастеризована ікра? "Пастеризована ікра" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,.
❔ Чи є переклад на англійську? "Пастеризована ікра" англійською буде Pasteurized caviar.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Пастеризована ікра" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Пастеризована ікра відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. На англійську мову Пастеризована ікра перекладається, як 'Pasteurized caviar'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,: |