Осаливание |
👉 Визначення: |
Осаливание (або ОСАЛИВАНИЕ) - Окислювальне псування жирів, яке супроводжується утворюванням оксикислот, продуктів полімерізації. Жир знебарвлюється, набуває неприємний міцний запах та смак, температура топлення підвищується
ОСАЛИВАНИЕ - Окислительная порча жиров, сопровождаемая образованием оксикислот, продуктов полимеризации. Жир обесцвечивается, приобретает неприятный сильный запах и вкус, температура плавления повышается).
Референси:"Осаливание або ОСАЛИВАНИЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-13 та оновлено 2016-11-13T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Осаливание? "Осаливание" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Осаливание" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Осаливание відноситься до категорії літера "О", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |
👉Абетка Термінів
А [739] | Б [652] | В [1645] | Г [724] | Д [950] | Е [526] | Є [29] |
Ж [77] | З [1158] | І [385] | К [1944] | Л [487] | М [981] | Н [978] |
О [958] | П [2758] | Р [1117] | С [1900] | Т [1163] | У [309] | Ф [591] |
Х [206] | Ц [160] | Ч [230] | Ш [323] | Щ [38] | Ю [42] | Я [46] |