Кулінарна готовність

👉 Визначення:

Кулінарна готовність (або КУЛИНАРНАЯ ГОТОВНОСТЬ) - Стан кулінарного виробу або страви, якому притаманні заздалегідь задані органолептичні, структурно - механічні, фізико - хімічні, мікробіологічні показники, що роблять його придатним до вживання

КУЛИНАРНАЯ ГОТОВНОСТЬ - Состояние кулинарного изделия или блюда, которому присущи заранее заданные органолептические, структурномеханические, физико- химические, микробиологические показатели, что делают его пригодным к употреблению.

Референси:

"Кулінарна готовність або КУЛИНАРНАЯ ГОТОВНОСТЬ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: КУЛИНАРНАЯ ГОТОВНОСТЬ, харчовий, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , Кулінарна готовність. Довжина тлумачення терміну: 445 символів.
 › 
Просмотров: 1124 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-05 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Кулінарна готовність?

"Кулінарна готовність" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кулінарна готовність" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Кулінарна готовність відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: КУЛИНАРНАЯ ГОТОВНОСТЬ, харчовий, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , Кулінарна готовність.

У "словнику будівельника" є такий термін: Вигріб
водонепроникний приймач нечистот.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: