Кулінарна готовність |
👉 Визначення: |
Кулінарна готовність (або КУЛИНАРНАЯ ГОТОВНОСТЬ) - Стан кулінарного виробу або страви, якому притаманні заздалегідь задані органолептичні, структурно - механічні, фізико - хімічні, мікробіологічні показники, що роблять його придатним до вживання КУЛИНАРНАЯ ГОТОВНОСТЬ - Состояние кулинарного изделия или блюда, которому присущи заранее заданные органолептические, структурномеханические, физико- химические, микробиологические показатели, что делают его пригодным к употреблению. Референси:"Кулінарна готовність або КУЛИНАРНАЯ ГОТОВНОСТЬ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-05 та оновлено 2016-11-05T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Кулінарна готовність? "Кулінарна готовність" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кулінарна готовність" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Кулінарна готовність відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |