Крупи |
👉 Визначення: |
Крупи (або Крупа) - Харчовий продукт, одержаний під час перероблення круп'яного зерна, в якому сконцентровані корисні поживні речовини, що добре засвоюються. Крупа - это Пищевой продукт, полученный при переработке крупяного зерна, в котором сконцентрированы легкоусвояемые полезные питательные вещества. Англійською термін перекладається, як 'Peeled barley% pearl barley'. Референси:"Крупи або Крупа (англ.: Peeled barley% pearl barley)" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Крупи? "Крупи" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Чи є переклад на англійську? "Крупи" англійською буде Peeled barley% pearl barley.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Крупи" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Крупи відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. На англійську мову Крупи перекладається, як 'Peeled barley% pearl barley'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: |