Крупи, що не потребують варіння |
👉 Визначення: |
Крупи, що не потребують варіння (або Крупа, не требующая варки) - Продукт, готовий до вживання без варіння, одержаний варінням круп до повної кулінарної готовності після попереднього очищення, миття, сушіння, плющення з подальшим сушінням до встановленої вологості. Крупа, не требующая варки - это Продукт, готовый к употреблению без варки, получаемый путем варки круп до полной кулинарной готовности, после предварительной очистки, мойки, сушки, плющения с последующей сушкой до установленной влажности. Референси:"Крупи, що не потребують варіння або Крупа, не требующая варки" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Крупи, що не потребують варіння? "Крупи, що не потребують варіння" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Крупи, що не потребують варіння" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Крупи, що не потребують варіння відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: |