Крупи, що не потребують варіння |
👉 Визначення: |
Крупи, що не потребують варіння (або Крупа, не требующая варки) - Продукт, готовий до вживання без варіння, одержаний варінням круп до повної кулінарної готовності після попереднього очищення, миття, сушіння, плющення з подальшим сушінням до встановленої вологості. Крупа, не требующая варки - это Продукт, готовый к употреблению без варки, получаемый путем варки круп до полной кулинарной готовности, после предварительной очистки, мойки, сушки, плющения с последующей сушкой до установленной влажности. Референси:"Крупи, що не потребують варіння або Крупа, не требующая варки" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Крупи, що не потребують варіння? "Крупи, що не потребують варіння" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Крупи, що не потребують варіння" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Крупи, що не потребують варіння відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: |
👉Абетка Термінів
А [739] | Б [652] | В [1645] | Г [724] | Д [950] | Е [526] | Є [29] |
Ж [77] | З [1158] | І [385] | К [1944] | Л [487] | М [981] | Н [978] |
О [958] | П [2758] | Р [1115] | С [1900] | Т [1162] | У [309] | Ф [590] |
Х [206] | Ц [160] | Ч [230] | Ш [323] | Щ [38] | Ю [42] | Я [46] |