Кулінарний рибопродукт морепродукт |
👉 Визначення: |
Кулінарний рибопродукт морепродукт (або Кулинарный рыбопродукт морепродукт) - Харчовий продукт, виготовлений з гідробіонтів порційований чи непорційований, формований чи неформований, з додаванням чи без додавання харчових додатків і прянощів, оброблений за відповідною технологією, що його можна використовувати без додаткового кулінарного оброблення чи з таким обробленням. Кулинарный рыбопродукт морепродукт - это Пищевой продукт, приготовленный из гидробионтов в порционированном или непорционированном, формованном или неформованном виде, без или с добавлением пищевых добавок и пряностей, обработанный по соответствующей технологии, который может использоваться с или без дополнительной кулинарной обработки. Референси:"Кулінарний рибопродукт морепродукт або Кулинарный рыбопродукт морепродукт" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Кулінарний рибопродукт морепродукт? "Кулінарний рибопродукт морепродукт" згадується у нормативному документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кулінарний рибопродукт морепродукт" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Кулінарний рибопродукт морепродукт відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3326-96 РИБА, МОРСЬКI БЕЗХРЕБЕТНI,: |