Харчовий алерген |
👉 Визначення: |
Харчовий алерген (або Пищевой аллерген) - Компонент харчового продукту чи продукт, який викликає алергію. Пищевой аллерген - это Компонент пищевого продукта или продукт, вызывающий аллергию). Референси:"Харчовий алерген або Пищевой аллерген" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Харчовий алерген? "Харчовий алерген" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Харчовий алерген" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Харчовий алерген відноситься до категорії літера "Х", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни: |