Харчовий мікотоксикоз |
👉 Визначення: |
| Харчовий мікотоксикоз (або Пищевой микотоксикоз) - Отруєння, що виникає внаслідок вживання продуктів харчування, які містять токсичні метаболіти мікроскопічних грибів. Пищевой микотоксикоз - это Отравление, возникающее в результате употребления продуктов питания, содержащих токсичные метаболиты микроскопических грибов). Референси:"Харчовий мікотоксикоз або Пищевой микотоксикоз" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 287 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
|
❔ Де згадується Харчовий мікотоксикоз? "Харчовий мікотоксикоз" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Харчовий мікотоксикоз" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Харчовий мікотоксикоз відноситься до категорії літера "Х", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни: | ||||