Коефіцієнт водопоглинальної здатності круп |
👉 Визначення: |
Коефіцієнт водопоглинальної здатності круп (або Коэффициент водопоглотительной способности крупы) - Відношення маси круп після теплового оброблення у воді до їх початкової маси. Коэффициент водопоглотительной способности крупы - это Отношение массы крупы после тепловой обработки в воде к ее исходной массе. Референси:"Коефіцієнт водопоглинальної здатності круп або Коэффициент водопоглотительной способности крупы" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2016-12-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Коефіцієнт водопоглинальної здатності круп? "Коефіцієнт водопоглинальної здатності круп" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Коефіцієнт водопоглинальної здатності круп" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Коефіцієнт водопоглинальної здатності круп відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: |