| Коефіцієнт розварюваності круп | 
| 👉 Визначення: | 
| Коефіцієнт розварюваності круп (або Коэффициент развариваемости крупы) - Відношення об'єму каші до об'єму круп до варіння. Коэффициент развариваемости крупы - это Отношение объема каши к объему крупы до варки. Референси:"Коефіцієнт розварюваності круп або Коэффициент развариваемости крупы" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 153 символів. | 
 Поділитися:
 
 
|  | ||||
| Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2016-12-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
| ❔ Де згадується Коефіцієнт розварюваності круп? "Коефіцієнт розварюваності круп" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. ❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Коефіцієнт розварюваності круп" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело. | ||||
| Термін Коефіцієнт розварюваності круп відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки: . 
 | ||||
| 👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: | ||||