Коефіцієнт розварюваності круп |
👉 Визначення: |
Коефіцієнт розварюваності круп (або Коэффициент развариваемости крупы) - Відношення об'єму каші до об'єму круп до варіння. Коэффициент развариваемости крупы - это Отношение объема каши к объему крупы до варки. Референси:"Коефіцієнт розварюваності круп або Коэффициент развариваемости крупы" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2016-12-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Коефіцієнт розварюваності круп? "Коефіцієнт розварюваності круп" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Коефіцієнт розварюваності круп" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Коефіцієнт розварюваності круп відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: |