Коефіцієнт розварюваності круп

👉 Визначення:

Коефіцієнт розварюваності круп (або Коэффициент развариваемости крупы) - Відношення об'єму каші до об'єму круп до варіння.

Коэффициент развариваемости крупы - это Отношение объема каши к объему крупы до варки.

Референси:

"Коефіцієнт розварюваності круп або Коэффициент развариваемости крупы" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: коефіцієнт, Коефіцієнт розварюваності круп, дсту 2629-94, відношення, Коэффициент развариваемости крупы. Довжина тлумачення терміну: 153 символів.
 › 
Просмотров: 1982 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Коефіцієнт розварюваності круп?

"Коефіцієнт розварюваності круп" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Коефіцієнт розварюваності круп" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Коефіцієнт розварюваності круп відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.

Ключові слова сторінки: коефіцієнт, Коефіцієнт розварюваності круп, дсту 2629-94, відношення, Коэффициент развариваемости крупы.

У "словнику будівельника" є такий термін: Потери технологические (або технологічні втрати)
часть сырья, материалов, которая утрачивается в процессе выполнения строительных работ и изготовления изделий.

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [982]
Н [980]
О [958]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: