ХАРЧОВІ ДОБАВКИ |
👉 Визначення: |
ХАРЧОВІ ДОБАВКИ (або ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ) - Речовини, які спеціально вводять у харчові продукти з метою надання їм заданих властивостей (ДСТУ 3038)
(ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ - Вещества, специально вводимые в пищевые продукты в целях придания им заданных свойств).
Референси:"ХАРЧОВІ ДОБАВКИ або ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3993-2000. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено 2016-11-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується ХАРЧОВІ ДОБАВКИ? "ХАРЧОВІ ДОБАВКИ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3993-2000.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "ХАРЧОВІ ДОБАВКИ" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін ХАРЧОВІ ДОБАВКИ відноситься до категорії літера "Х", згадується у документі ДСТУ 3993-2000. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3993-2000: |