Глютинозне клейке ядро рису |
👉 Визначення: |
| Глютинозне клейке ядро рису (або Глютинозное клейкое ядро риса) - Ядро рису щільної консистенції, у розрізі стеариноподібне, однорідне за кольором, без мучнистого або скловидного вкраплення і яке під час варіння круп утворює клейку масу. Глютинозное клейкое ядро риса - это Ядро риса плотной консистенции, в разрезе стеаринообразное, однородное по цвету, без мучнистого или стекловидного вкрапления и которое при варке крупы образует клейкую массу. Референси:"Глютинозне клейке ядро рису або Глютинозное клейкое ядро риса" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 399 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-05 та оновлено 2025-12-16T00:20Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Глютинозне клейке ядро рису? "Глютинозне клейке ядро рису" згадується у нормативному документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Глютинозне клейке ядро рису" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Глютинозне клейке ядро рису відноситься до категорії літера "Г", згадується у документі ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 2629-94 КРУПИ, ПОБІЧНІ ПРОДУКТИ: | ||||