Гігієна харчування |
👉 Визначення: |
Гігієна харчування (або Гигиена питания) - Розділ гігієни, який займається вивченням якості харчових продуктів, їх впливом на організм та розробленням нормативів, вимог і рекомендацій щодо їх виготовлення, зберігання і застосування, що спрямовані на збереження та поліпшення здоров'я населення. Гигиена питания - это Раздел гигиены, занимающийся изучением качества пищевых продуктов и их влияния на организм и разрабатывающий нормативы, требования и рекомендации по их изготовлению, хранению и применению, направленные на сохранение и улучшение здоровья населения). Референси:"Гігієна харчування або Гигиена питания" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-07 та оновлено 2016-12-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Гігієна харчування? "Гігієна харчування" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Гігієна харчування" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Гігієна харчування відноситься до категорії літера "Г", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни: |