Біологічна цінність жирів

👉 Визначення:

Біологічна цінність жирів (або Биологическая ценность жиров) - Показник якості жирових компонентів харчових продуктів, який відображає вміст у них поліненасичених жирних кислот.

Биологическая ценность жиров - это Показатель качества жировых компонентов пищевых продуктов, отражающих содержание в них полиненасыщенных жирных кислот).

Референси:

"Біологічна цінність жирів або Биологическая ценность жиров" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: Біологічна цінність жирів, показник, Биологическая ценность жиров, біологічна, дсту 3038-95. Довжина тлумачення терміну: 286 символів.
 › 
Просмотров: 451 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Біологічна цінність жирів?

"Біологічна цінність жирів" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Біологічна цінність жирів" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Біологічна цінність жирів відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.

Ключові слова сторінки: Біологічна цінність жирів, показник, Биологическая ценность жиров, біологічна, дсту 3038-95.

У "словнику будівельника" є такий термін: Коефіцієнт готовності (якості) системи
імовірність працездатності системи в довільний період часу підтримувати в опалюваних приміщеннях розрахункову внутрішню температуру повітря, крім періодів зниження температури, що ...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1645]
Г [724]
Д [950]
Е [526]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [385]
К [1944]
Л [487]
М [981]
Н [978]
О [958]
П [2758]
Р [1115]
С [1900]
Т [1162]
У [309]
Ф [590]
Х [206]
Ц [160]
Ч [230]
Ш [323]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: