Біологічна цінність жирів |
👉 Визначення: |
Біологічна цінність жирів (або Биологическая ценность жиров) - Показник якості жирових компонентів харчових продуктів, який відображає вміст у них поліненасичених жирних кислот. Биологическая ценность жиров - это Показатель качества жировых компонентов пищевых продуктов, отражающих содержание в них полиненасыщенных жирных кислот). Референси:"Біологічна цінність жирів або Биологическая ценность жиров" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2016-12-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Біологічна цінність жирів? "Біологічна цінність жирів" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Біологічна цінність жирів" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Біологічна цінність жирів відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни: |