Біологічна цінність їжі |
👉 Визначення: |
Біологічна цінність їжі (або Биологическая ценность пищи) - Міра відповідності складу їжі до потреб організму в чинниках харчування. Биологическая ценность пищи - это Степень соответствия состава пищи потребностям организма в факторах питания). Референси:"Біологічна цінність їжі або Биологическая ценность пищи" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-05 та оновлено 2016-12-05T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Біологічна цінність їжі? "Біологічна цінність їжі" згадується у нормативному документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Біологічна цінність їжі" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Біологічна цінність їжі відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3038-95 ГIГIЄНА Терміни: |