Апарат кондитерська промисловість |
👉 Визначення: |
| Апарат кондитерська промисловість (або Аппарат кондитерская промышленность) - Пристрій для теплового оброблення цукристих кондитерських мас. Аппарат кондитерская промышленность - это Устройство для тепловой обработки сахаристых кондитерских масс. Референси:"Апарат кондитерська промисловість або Аппарат кондитерская промышленность" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 185 символів. |
Поділитися:
|
| ||||
| Фразу додано 2016-12-09 та оновлено 2025-12-18T00:70Z. Відповідно: більше року тому. | ||||
|
❔ Де згадується Апарат кондитерська промисловість? "Апарат кондитерська промисловість" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Апарат кондитерська промисловість" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі вже досить давно. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
|
Термін Апарат кондитерська промисловість відноситься до категорії літера "А", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки: .
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: | ||||