Апарат кондитерська промисловість

👉 Визначення:

Апарат кондитерська промисловість (або Аппарат кондитерская промышленность) - Пристрій для теплового оброблення цукристих кондитерських мас.

Аппарат кондитерская промышленность - это Устройство для тепловой обработки сахаристых кондитерских масс.

Референси:

"Апарат кондитерська промисловість або Аппарат кондитерская промышленность" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: пристрій, Аппарат кондитерская промышленность, Апарат кондитерська промисловість, дсту 3005-95, апарат. Довжина тлумачення терміну: 185 символів.
 › 
Просмотров: 480 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Апарат кондитерська промисловість?

"Апарат кондитерська промисловість" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Апарат кондитерська промисловість" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Апарат кондитерська промисловість відноситься до категорії літера "А", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

Ключові слова сторінки: пристрій, Аппарат кондитерская промышленность, Апарат кондитерська промисловість, дсту 3005-95, апарат.

У "словнику будівельника" є такий термін: Ущільнювальна прокладка в перерізі
Ущільнювальна прокладка, цегла або інший матеріал, що застосовується в цегляних стінах із метою усунення підйому води

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: