Збивання кондитерського напівфабрикату |
👉 Визначення: |
Збивання кондитерського напівфабрикату (або Сбивание кондитерского полуфабриката нд взбивание кондитерского полуфабриката) - Інтенсивне перемішування кондитерського напівфабрикату з одночасним насиченням його повітрям. Сбивание кондитерского полуфабриката нд взбивание кондитерского полуфабриката - это Интенсивное перемешивание кондитерского полуфабриката с одновременным насыщением его воздухом. Референси:"Збивання кондитерського напівфабрикату або Сбивание кондитерского полуфабриката нд взбивание кондитерского полуфабриката" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-11 та оновлено 2016-12-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Збивання кондитерського напівфабрикату? "Збивання кондитерського напівфабрикату" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Збивання кондитерського напівфабрикату" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Збивання кондитерського напівфабрикату відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |