Заготівельний цех

👉 Визначення:

Заготівельний цех (або ЗАГОТОВОЧНЫЙ ЦЕХ) - Заклад ГХ, призначений для централізованого механізованого виробництва кулінарних напівфабрикатів, борошняних кондитерських і булочних виробів та забезпечення ними інших закладів ГХ та об'єктів роздрібної торгівлі

ЗАГОТОВОЧНЫЙ ЦЕХ - Заведение ОП, предназначенное для централизованного механизированного производства кулинарных полуфабрикатов, мучных кондитерских и булочных изделий для обеспечения ими других заведений ОП и объектов розничной торговли.

Референси:

"Заготівельний цех або ЗАГОТОВОЧНЫЙ ЦЕХ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: ЗАГОТОВОЧНЫЙ ЦЕХ, суміш, Митта, Заготівельний цех. Довжина тлумачення терміну: 469 символів.
 › 
Просмотров: 2639 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Заготівельний цех?

"Заготівельний цех" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Заготівельний цех" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Заготівельний цех відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: ЗАГОТОВОЧНЫЙ ЦЕХ, суміш, Митта, Заготівельний цех.

У "словнику будівельника" є такий термін: міцність кладки на зсув/зріз (або прочность кладки на сдвиг/срез)
Міцність кладки при дії сил зсуву

прочность кладки на сдвиг/срез Прочность кладки при действии сил сдвига

shear strength of masonry The stre...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [740]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [953]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [983]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1116]
С [1900]
Т [1160]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: