| Заготівельний цех | 
| 👉 Визначення: | 
| Заготівельний цех (або ЗАГОТОВОЧНЫЙ ЦЕХ) - Заклад ГХ, призначений для централізованого механізованого виробництва кулінарних напівфабрикатів, борошняних кондитерських і булочних виробів та забезпечення ними інших закладів ГХ та об'єктів роздрібної торгівлі ЗАГОТОВОЧНЫЙ ЦЕХ - Заведение ОП, предназначенное для централизованного механизированного производства кулинарных полуфабрикатов, мучных кондитерских и булочных изделий для обеспечения ими других заведений ОП и объектов розничной торговли. Референси:"Заготівельний цех або ЗАГОТОВОЧНЫЙ ЦЕХ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: . Довжина тлумачення терміну: 469 символів. | 
 Поділитися:
 
 
|  | ||||
| Фразу додано 2016-11-07 та оновлено 2016-11-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
| ❔ Де згадується Заготівельний цех? "Заготівельний цех" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. ❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Заготівельний цех" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело. | ||||
| Термін Заготівельний цех відноситься до категорії літера "З", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки: . 
 | ||||
| 👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: | ||||