Клас закладу (гх) |
👉 Визначення: |
Клас закладу (гх) (або КЛАСС ЗАВЕДЕНИЯ (ОП)) - Сукупність відмінних ознак закладу певного типу, яка характеризує ступінь надаваних споживачам зручностей, рівень та умови продажу їжі, призначеної для споживання на місці КЛАСС ЗАВЕДЕНИЯ (ОП) - Совокупность отличительных признаков заведения определенного типа, характеризующая степень предоставляемых потребителям удобств, уровень и условия продажи еды, предназначенной для потребления на месте. Референси:"Клас закладу (гх) або КЛАСС ЗАВЕДЕНИЯ (ОП)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено 2016-11-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Клас закладу (гх)? "Клас закладу (гх)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Клас закладу (гх)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Клас закладу (гх) відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |