Вытопка жира (нд выварка жира, выплавка жира) |
👉 Визначення: |
Вытопка жира (нд выварка жира, выплавка жира) (або ВЫТОПКА ЖИРА (НД ВЫВАРКА ЖИРА, ВЫПЛАВКА ЖИРА)) - Спосіб виділення жиру нагріванням із жиру - сирцю, кісток та кісткового залишку
ВЫТОПКА ЖИРА (НД ВЫВАРКА ЖИРА, ВЫПЛАВКА ЖИРА) - Способ выделения жира нагревом из жира- сырца, кости и костного остатка.
Референси:"Вытопка жира (нд выварка жира, выплавка жира) або ВЫТОПКА ЖИРА (НД ВЫВАРКА ЖИРА, ВЫПЛАВКА ЖИРА)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено 2016-11-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Вытопка жира (нд выварка жира, выплавка жира)? "Вытопка жира (нд выварка жира, выплавка жира)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Вытопка жира (нд выварка жира, выплавка жира)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Вытопка жира (нд выварка жира, выплавка жира) відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |