Варіння |
👉 Визначення: |
Варіння (або ВАРКА) - Теплове кулінарне обробляння, коли продукти доводять до стану кулінарної готовності з повним або частковим зануренням у воду чи іншу рідину ( молоко, бульйон тощо ) або у водяній парі чи у полі надвисокої частоти ВАРКА - Тепловая кулинарная обработка, при которой продукты доводят до состояния кулинарной готовности с полным или частичным погружением в кипящую воду или какую-либо другую жидкость (молоко, бульон и т. п.), в водяной пар или в поле сверхвысокой частоты. Референси:"Варіння або ВАРКА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-08 та оновлено 2016-11-08T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Варіння? "Варіння" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Варіння" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Варіння відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |