Фарширування

👉 Визначення:

Фарширування (або ФАРШИРОВАНИЕ) - Механічне кулінарне обробляння, яке полягає в наповнюванні фаршем спеціально підготовлених продуктів

ФАРШИРОВАНИЕ - Механическая кулинарная обработка, состоящая в наполнении фаршем специально подготовленных продуктов.

Референси:

"Фарширування або ФАРШИРОВАНИЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: ФАРШИРОВАНИЕ, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , Фарширування, спосіб. Довжина тлумачення терміну: 234 символів.
 › 
Просмотров: 543 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Фарширування?

"Фарширування" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Фарширування" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Фарширування відноситься до категорії літера "Ф", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.

Ключові слова сторінки: ФАРШИРОВАНИЕ, ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ , Фарширування, спосіб.

У "словнику будівельника" є такий термін: Кладка кам'яна неармована (або неармована кам'яна кладка)
Кладка, в структуру якої включені арматурні елементи в кількості, недостатній для того, щоб задовольняти вимоги до армованої кам'яної конструкції

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: