Фарширування |
👉 Визначення: |
Фарширування (або ФАРШИРОВАНИЕ) - Механічне кулінарне обробляння, яке полягає в наповнюванні фаршем спеціально підготовлених продуктів ФАРШИРОВАНИЕ - Механическая кулинарная обработка, состоящая в наполнении фаршем специально подготовленных продуктов. Референси:"Фарширування або ФАРШИРОВАНИЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-10 та оновлено 2016-11-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Фарширування? "Фарширування" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Фарширування" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Фарширування відноситься до категорії літера "Ф", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |