Кислотно-соленое консервирование |
👉 Визначення: |
Кислотно-соленое консервирование (або КИСЛОТНО-СОЛЕНОЕ КОНСЕРВИРОВАНИЕ) - Спосіб обробляння хутрових і шубних овчин солильною сумішшю з кухонної солі, алюмінієво - калієвих галунів та хлористого амонію
КИСЛОТНО-СОЛЕНОЕ КОНСЕРВИРОВАНИЕ - Способ обработки меховых и шубных овчин посолочной смесью из поваренной соли, алюминиево-калиевых квасцов и хлористого аммония).
Референси:"Кислотно-соленое консервирование або КИСЛОТНО-СОЛЕНОЕ КОНСЕРВИРОВАНИЕ" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено 2016-11-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Кислотно-соленое консервирование? "Кислотно-соленое консервирование" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Кислотно-соленое консервирование" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Кислотно-соленое консервирование відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |