Мокрый способ вытопки жира |
👉 Визначення: |
Мокрый способ вытопки жира (або МОКРЫЙ СПОСОБ ВЫТОПКИ ЖИРА) - Спосіб термічного обробляння жирової сировини з додаванням 10 - 50% води до маси сировини
МОКРЫЙ СПОСОБ ВЫТОПКИ ЖИРА - Способ термической обработки жирового сырья с добавлением 10 - 50% воды к массе сырья).
Референси:"Мокрый способ вытопки жира або МОКРЫЙ СПОСОБ ВЫТОПКИ ЖИРА" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-07 та оновлено 2016-11-07T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Мокрый способ вытопки жира? "Мокрый способ вытопки жира" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Мокрый способ вытопки жира" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Мокрый способ вытопки жира відноситься до категорії літера "М", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |