Введення насіннєвих дріжджів (у пивоварстві |
👉 Визначення: |
Введення насіннєвих дріжджів (у пивоварстві - Додавання в охолоджене сусло насіннєвих дріжджів перед бродінням. - это. Референси:"Введення насіннєвих дріжджів (у пивоварстві" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-10 та оновлено 2016-12-10T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Введення насіннєвих дріжджів (у пивоварстві? "Введення насіннєвих дріжджів (у пивоварстві" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Введення насіннєвих дріжджів (у пивоварстві" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Введення насіннєвих дріжджів (у пивоварстві відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни: |