Вистоювання кондитерського напівфабрикату готового кондитерського виробу |
👉 Визначення: |
Вистоювання кондитерського напівфабрикату готового кондитерського виробу (або Выстойка кондитерского полуфабриката готового кондитерского изделия) - Витримування кондитерського виробу або напівфабрикату протягом певного часу. Выстойка кондитерского полуфабриката готового кондитерского изделия - это Выдерживание кондитерского изделия или полуфаб-риката в течение опреде- ленного времени. Референси:"Вистоювання кондитерського напівфабрикату готового кондитерського виробу або Выстойка кондитерского полуфабриката готового кондитерского изделия" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-13 та оновлено 2016-12-13T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Вистоювання кондитерського напівфабрикату готового кондитерського виробу? "Вистоювання кондитерського напівфабрикату готового кондитерського виробу" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Вистоювання кондитерського напівфабрикату готового кондитерського виробу" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Вистоювання кондитерського напівфабрикату готового кондитерського виробу відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ: |