Вистоювання кондитерського напівфабрикату готового кондитерського виробу

👉 Визначення:

Вистоювання кондитерського напівфабрикату готового кондитерського виробу (або Выстойка кондитерского полуфабриката готового кондитерского изделия) - Витримування кондитерського виробу або напівфабрикату протягом певного часу.

Выстойка кондитерского полуфабриката готового кондитерского изделия - это Выдерживание кондитерского изделия или полуфаб-риката в течение опреде- ленного времени.

Референси:

"Вистоювання кондитерського напівфабрикату готового кондитерського виробу або Выстойка кондитерского полуфабриката готового кондитерского изделия" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ. Теги: витримування, Вистоювання кондитерського напівфаб, дсту 3005-95, Выстойка кондитерского полуфабрикат, вистоювання. Довжина тлумачення терміну: 256 символів.
 › 
Просмотров: 533 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-13 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Вистоювання кондитерського напівфабрикату готового кондитерського виробу?

"Вистоювання кондитерського напівфабрикату готового кондитерського виробу" згадується у нормативному документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Вистоювання кондитерського напівфабрикату готового кондитерського виробу" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Вистоювання кондитерського напівфабрикату готового кондитерського виробу відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ.

Ключові слова сторінки: витримування, Вистоювання кондитерського напівфаб, дсту 3005-95, Выстойка кондитерского полуфабрикат, вистоювання.

У "словнику будівельника" є такий термін: Основа паль і пальових фундаментів
середовище, складене нашаруваннями ґрунтів у т.ч. скельними породами, що сприймають навантаження від несучих конструкцій споруд через нижній кінець (п'яту, вістря) і бічну поверхню...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3005-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБЛЕННЯ:

👉Абетка Термінів

А [739]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [952]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1944]
Л [487]
М [982]
Н [979]
О [957]
П [2760]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [322]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: