Випечений напівфабрикат |
👉 Визначення: |
Випечений напівфабрикат (або ВЫПЕЧЕННЫЙ ПОЛУФАБРИКАТ (НД ОСНОВНОЙ ПОЛУФАБРИКАТ)) - Кондитерський напівфабрикат після випікання тістової заготівки ( ДСТУ 2633) ВЫПЕЧЕННЫЙ ПОЛУФАБРИКАТ (НД ОСНОВНОЙ ПОЛУФАБРИКАТ) - Кондитерский полуфабрикат после выпечки тестовой заготовки. Референси:"Випечений напівфабрикат або ВЫПЕЧЕННЫЙ ПОЛУФАБРИКАТ (НД ОСНОВНОЙ ПОЛУФАБРИКАТ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-14 та оновлено 2016-11-14T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Випечений напівфабрикат? "Випечений напівфабрикат" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Випечений напівфабрикат" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Випечений напівфабрикат відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |