Гарнір |
👉 Визначення: |
Гарнір (або ГАРНИР) - Складник ( овочевий, плодоягідний, круп ' яний або борошняний ) холодної або гарячої страви із м'яса, птиці, риби ГАРНИР - Компонент (овощной, плодоягодный, крупяной или мучной) холодного или горячего блюда из мяса, птицы, рыбы. Референси:"Гарнір або ГАРНИР" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-09 та оновлено 2016-11-09T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Гарнір? "Гарнір" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Гарнір" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Гарнір відноситься до категорії літера "Г", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни: |