Крутон |
👉 Визначення: |
Крутон (або КРУТОН) - Кулінарний виріб з несолодкого прісного листкового тіста, випечений у вигляді гофрованого коржа овальної форми для приготування страв КРУТОН - Кулинарное изделие с несладкого пресного слоеного теста, выпеченное в виде гофрированного коржа овальной формы, для приготовления блюд. Референси:"Крутон або КРУТОН" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-11 та оновлено 2016-11-11T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Крутон? "Крутон" згадується у нормативному документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Крутон" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Крутон відноситься до категорії літера "К", згадується у документі ДСТУ 3862-99 ГРОМАДСЬКЕ ХАРЧУВАННЯ Терміни. Ключові слова сторінки:
👉Абетка Термінів👉Додаткова інформація: |