Вакуум - центрифуга цукрове виробництво |
👉 Визначення: |
Вакуум - центрифуга цукрове виробництво (або Вакуум-центрифуга сахарное производство) - Центрифуга, частина фільтрувальної поверхні якої знаходиться під вакуумом. Вакуум-центрифуга сахарное производство - это Центрифуга, часть фильтрующей поверхности которой находится под вакуумом. Англійською термін перекладається, як 'Vacuum centrifuge'. Референси:"Вакуум - центрифуга цукрове виробництво або Вакуум-центрифуга сахарное производство (англ.: Vacuum centrifuge)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-12-12 та оновлено 2016-12-12T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Вакуум - центрифуга цукрове виробництво? "Вакуум - центрифуга цукрове виробництво" згадується у нормативному документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА.
❔ Чи є переклад на англійську? "Вакуум - центрифуга цукрове виробництво" англійською буде Vacuum centrifuge.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Вакуум - центрифуга цукрове виробництво" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Вакуум - центрифуга цукрове виробництво відноситься до категорії літера "В", згадується у документі ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА. На англійську мову Вакуум - центрифуга цукрове виробництво перекладається, як 'Vacuum centrifuge'. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3007-95 УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА: |