Тривалість оцукрення лабораторного затору

👉 Визначення:

Тривалість оцукрення лабораторного затору - Показник якості пивоварного солоду, що визначається періодом часу, необхідним для повного оцукрення солодового затору в лабораторних умовах за температури 70 град.С, виражений у хвилинах.

- это.

Референси:

"Тривалість оцукрення лабораторного затору" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни. Теги: тривалість, показник, Pest Control Solutions, дсту 3139-95. Довжина тлумачення терміну: 212 символів.
 › 
Просмотров: 1149 | | Рейтинг: 0.0/0
Фразу додано 2016-12-09 та оновлено . Відповідно пройшло днів - 0.

❔ Де згадується Тривалість оцукрення лабораторного затору?

"Тривалість оцукрення лабораторного затору" згадується у нормативному документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.

❔ Яким чином зібрано цю інформацію?

Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Тривалість оцукрення лабораторного затору" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.

Термін Тривалість оцукрення лабораторного затору відноситься до категорії літера "Т", згадується у документі ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни.

Ключові слова сторінки: тривалість, показник, Pest Control Solutions, дсту 3139-95.

У "словнику будівельника" є такий термін: короткострокова (перехідна) розрахункова ситуація (або кратковременная (переходная) расчетная ситуация)
Розрахункова ситуація, яка має місце на протязі періоду значно більш короткого ніж проектний строк служби конструкції, та яке має високу можливість виникнення.

крат...

👉Суміжні терміни

Також прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3139-95 ПИВОВАРСТВО Терміни:

👉Абетка Термінів

А [740]
Б [652]
В [1643]
Г [724]
Д [953]
Е [518]
Є [29]
Ж [77]
З [1158]
І [386]
К [1945]
Л [487]
М [982]
Н [980]
О [959]
П [2759]
Р [1116]
С [1900]
Т [1161]
У [309]
Ф [587]
Х [206]
Ц [160]
Ч [231]
Ш [321]
Щ [38]
Ю [42]
Я [46]

👉Додаткова інформація: