Сборный жир |
👉 Визначення: |
Сборный жир (або СБОРНЫЙ ЖИР) - Жир, що отримують під час витоплювання жиру - сирцю, кісток або під час варіння м' ясної сировини та м'ясопродуктів, придатний на харчові потреби, але не відповідаючий вимогам до жирів вищого та першого гатунків
СБОРНЫЙ ЖИР - Жир, получаемый при вытопке жира-сырца, костей или при варке мясного сырья и мясопродуктов, пригодный на пищевые цели, но не отвечающий требованиям жиров высшего и первого сортов.
Референси:"Сборный жир або СБОРНЫЙ ЖИР" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-05 та оновлено 2016-11-05T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Сборный жир? "Сборный жир" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Сборный жир" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Сборный жир відноситься до категорії літера "С", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |