Брыжеечный жир |
👉 Визначення: |
Брыжеечный жир (або БРЫЖЕЕЧНЫЙ ЖИР) - Жир - сирець, знятий з брижі
БРЫЖЕЕЧНЫЙ ЖИР - Жир-сырец, снятый с брыжейки).
Референси:"Брыжеечный жир або БРЫЖЕЕЧНЫЙ ЖИР" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-04 та оновлено 2016-11-04T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Брыжеечный жир? "Брыжеечный жир" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Брыжеечный жир" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Брыжеечный жир відноситься до категорії літера "Б", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |