Пищевой топленый животный жир (нд жир- топец) |
👉 Визначення: |
Пищевой топленый животный жир (нд жир- топец) (або ПИЩЕВОЙ ТОПЛЕНЫЙ ЖИВОТНЫЙ ЖИР (НД ЖИР- ТОПЕЦ)) - Жир, що отримують під час витоплювання із яловичого, свинячого, баранячого, кінського жиру - сирцю, а також із кісток
ПИЩЕВОЙ ТОПЛЕНЫЙ ЖИВОТНЫЙ ЖИР (НД ЖИР- ТОПЕЦ) - Жир, получаемый вытапливанием из говяжьего, свиного, бараньего, конского жира-сырца, а также из кости.
Референси:"Пищевой топленый животный жир (нд жир- топец) або ПИЩЕВОЙ ТОПЛЕНЫЙ ЖИВОТНЫЙ ЖИР (НД ЖИР- ТОПЕЦ)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Теги: |
| ||||
Фразу додано 2016-11-05 та оновлено 2016-11-05T00:00Z. Відповідно пройшло днів - 0. | ||||
❔ Де згадується Пищевой топленый животный жир (нд жир- топец)? "Пищевой топленый животный жир (нд жир- топец)" згадується у нормативному документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ.
❔ Яким чином зібрано цю інформацію? Редакторський колектив сайту збирав інформацію про "Пищевой топленый животный жир (нд жир- топец)" з відкритих джерел в мережі інтернет та в нормативній літературі. На сторінці ви знайдете вказівки на джерело.
| ||||
Термін Пищевой топленый животный жир (нд жир- топец) відноситься до категорії літера "П", згадується у документі ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ. Ключові слова сторінки:
| ||||
👉Суміжні терміниТакож прогляньте схожі технічні визначення з ДСТУ 3938-99 М'ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ ПРОДУКТИ: |